• 0.000000lag
  • 0.000000lag

Welkom

Welkom op de website van Skotsetrije, het scheepstimmerbedrijf van Eef Bruinsma te Warns. Meer dan 30 jaar ervaring in scheepstimmerwerk aan moderne en klassieke jachten, Lemster aken en houten schepen, staat tot uw dienst.

De werf biedt restauratie en renovatie van alles wat hout is aan een schip. Er worden rondhouten (mast, giek en gaffel), roer en zwaarden gemaakt of opgeknapt. U kunt er terecht voor dekwerk: het leggen van een nieuw teak dek, een kunststof dek, of  renovatie en onderhoud van een bestaand teakdek. Het betimmeren van het interieur of aanpassingen daarvan kunnen ook uitgevoerd worden.

De Skotsetrije is gevestigd op het Johan Friso Bedrijvenpark, gelegen aan het Johan Friso kanaal, dat de verbinding vormt tussen het IJsselmeer en de Friese meren. Vlakbij de nieuwe sluis van Stavoren is het gelegen aan een rustige haven met restaurant. Het park is gespecialiseerd in jachtservice en refit. Hierdoor staat u op locatie een volledig pakket ter beschikking: het kranen van schepen tot 40 ton, winterberging, alle jachtservicewerkzaamheden en constructiewerk aan hout, staal, aluminium en polyester.

Lemster aak kluiverboomkoppen Header Foto v2 P1080642 8